My Goal tekent licentieovereenkomst met FC Barcelona

0


Afgelopen vrijdag, 15 januari 2016 tekende My Goal directeur, Maikel Schats, een exclusief contract met FC Barcelona voor de organisatie van de FC Barcelona Voetbalkampen en Voetbalschool in Nederland. My Goal is de enige partner van FC Barcelona in Nederland en mag als enige de officiële FC Barcelona Voetbalkampen en de FC Barcelona Voetbalschool organiseren i.s.m. FC Barcelona.

Het eerste officiële FC Barcelona Voetbalkamp in Nederland vond plaats van maandag 18 juli t/m vrijdag 22 juli in Oostzaan op het sportpark van zondag hoofdklasser OFC aan de Twiskeweg 6. Jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar kunnen zich opgeven via de site http://www.barcaacademy.nl. De voorwaarden en overige mogelijkheden staan dan ook op deze site.

Directeur Maikel Schats is een trots en gelukkig man. FC Barcelona is niet alleen de meervoudig wereldkampioen en Champions League winnaar, maar speelt al jaren het beste en meest attractieve voetbal van de wereld. Spelers als Messi, Iniesta, Busquets, Alba, Piqué, Xavi en Puyol bewijzen dat de club al jaren heel veel topvoetballers voortbrengt.

Alle deelnemers worden tijdens het FC Barcelona Voetbalkamp getraind door trainers van FC Barcelona. Zij weten als geen ander hoe men spelers beter maakt. Naast de unieke mogelijkheid ooit eens getraind te worden door trainers van FC Barcelona, maken deelnemers ook kans geselecteerd te worden voor het team dat mee gaat doen aan het internationale toernooi in Barcelona op het terrein van FC Barcelona. Dat toernooi zal worden gehouden in de kerstvakantie.

Schrijf je dus snel in, want er is een beperkt aantal plaatsen.
IMG_1115IMG_1122

Share.

About Author